Šťastie bez strachu
zdravie bez bolesti

Majkin príbeh

Toto som ja. Na oboch foto sa usmievam. Vidíte rozdiel?

Majka pred OneBrain 2006
Spokojná a "vystresovaná"
2006
Majka po OneBrain 2016
Šťastná
s OneBrain
2016

O One Brain

V čom je One Brain jedinečné

Šťastie bez strachu, 
zdravie bez bolesti

Ako veľmi sa chcete zbaviť strachu, tráum, bolesti?

Všetky naše strachy, bolesti, traumy sú ukryté v našom podvedomí. Ovplyvňujú nás každý deň. Vytvárajú stres. Vďaka ním sa nerozhodujeme správne.
Ako veľmi by ste sa chceli pozrieť do svojho podvedomia? Zistiť, čo ho skutočne trápi? Poprosiť ho o radu, ako sa zbaviť traumy či bolesti. Spýtať sa svojho podvedomia otázky tak, že vám jednoznačne odpovie ÁNO alebo NIE. Presne na to je kineziológia a metóda One Brain. Vedci zistili, že keď sme v strese, podvedome sa nám stiahnu svaly. Stres v nás môže vyvolať zážitok, predstava, obrázok ale aj otázka. Pomocou svalového testu sa vieme spýtať otázku a podvedomie nám vie povedať presnú odpoveď.

Ste pripravení sa znova cítiť slobodnejšie a šťastnejšie?

Povedali o One Brain

PÁR VETAMI, PREČO NAŠI KLIENTI POKRAČUJÚ S ONE BRAIN

“Ako matka som hľadala pomoc pre svoje dieťa. Chcela som pre moje dieťa to najlepšie. Lekárka ma nasmerovala na kineziologičku. Stačili dve odblokovania s uvedomením a problém mojej dcéry sa vyriešil. Natrvalo!

Som vďačná za uvedomenie si, že mám voľbu.”

Majka Nogová

Dva a pol roka som hľadal pomoc pre svoju dcéru. Vyskúšal som rôzne metódy. Práve až Kineziológia, dnes pod názvom One Brain, mi pomohla nájsť cestu k vyliečeniu mojej dcéry.

Druhý Ti môže ukázať cestu, ako si pomôžeš sám.”

Jaro Karban

“Po One Brain sa mi úplne zmenil život. Zlepšili sa mi vzťahy v práci aj v súkromí. Stal som sa lepším manažérom aj podnikateľom. Objavil som hlbokú pravdu za slovami:

Cieľ je cesta, cesta je cieľ.”

Róbert

Kontaktujte nás

NAPÍŠTE NÁM O SVOJEJ SITUÁCII A ZISTITE, AKO VÁM VIEME POMÔCŤ

* Napísaním správy zároveň súhlasíte s odoslaním svojich osobných údajov terapeutom One Brain z centra Uzdrav.sk, aby vás mohli spätne kontaktovať.

Centrum Uzdrav
Kontakt
info@uzdrav.sk